Kaikki hautaus­palvelut saman katon alta

Läheisen poismeno on aina raskasta, mutta käytännön asioita on lähdettävä hoitamaan surun keskellä. Hautaus­toimistoon voi olla yhteydessä heti kun voimat siihen riittävät. Halutessaan asiakkaamme saavat meiltä kaikki hautaus­järjestelyihin liittyvät palvelut ja tuotteet. Kokenut hauturimme suorittaa kuljetukset asianmukaisella saattoautolla.

Hautajaisten tulisi olla vainajan näköiset, joten vainajan tahtoa tulisi kunnioittaa mahdollisuuksien mukaan. On hyvä selvittää etukäteen onko vainajalla ollut toiveita tai ennakko­suunnitelmaa hautajaisten suhteen. Mikäli toiveita ei ole ollut, voivat omaiset tehdä hautajaisiin liittyvät valinnat.

Teemme yhteistyötä paikallisten ja lähiseudun yritysten kanssa, joten kauttamme hoituu tarvittaessa myös mm. pitopalvelun ja -paikan varaus muisto­tilaisuuteen, hautakivien ja -kaiverrusten tilaukset, varaukset perun­kirjoitukseen yms.

Palvelemme kattavasti ja luotettavasti koko Suomen alueella.

Suosittelemme ajanvarausta, jotta voimme palvella Teitä paremmin ja kiireettömästi.

Hautaus­järjestelyjen kustannukset osaltamme vaihtelevat yleisimmin 800 - 2000 euron välillä riippuen omaisten valinnoista, kuljetus­matkasta sekä hautaus­tavasta. Laskemme tarkan kustannusarvion hautaus­tilauksesta asioidessanne toimistossamme. Kotimaisuus on meille tärkeä asia. Siksi suosimmekin suomalaisella työllä ja raaka-aineilla valmistettuja arkkuja ja uurnia. Liikkeessämme on esillä kattava valikoima arkkuja ja uurnia.

Yhteistyö­kumppanimme:

Ota yhteyttä ja kysy lisää hautaus­palveluistamme.